dimecres, 6 de novembre del 2013

Primera proposta de viatge d'estudis de final de curs

Després de comprovar les preferències dels pares i mares de l'alumnat disposat a fer el viatge de final de curs, s'observa que una gran majoria vol que el viatge sigui a Itàlia. S'observa també que moltes famílies estan disposades a pagar fins a 500€ per a aquest viatge i més o menys la mateixa quantitat prefereixen fer-lo encara més econòmic, encara que sigui acurtant els dies i/o les ciutats visitades.

Intentant acontentar tothom, hem buscat un viatge de característiques similars a les que sempre s'han fet al centre que no arribés als 500€ i que inclogués el màxim nombre possible de ciutats a visitar. I de les agències consultades hem trobat aquesta primera proposta, que es podrà modificar (abans del 20 de desembre) si trobem altres agències que millorin les condicions i/o el preu.

El que es farà, a partir d'ara, ja que hi ha un nombre suficient de famílies disposades a fer el viatge, és passar un primer pagament de 175€ en concepte de reseva. Si a 20 de desembre hi ha un nombre suficient de pagaments fets s'iniciaran les reserves formalment i si no s'arriba a un nombre suficient s'anul·larà el viatge i es procedirà al retorn dels diners a les famílies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada